Lakcím bejelentés albérletbe

Lakcím bejelentés bérleti szerződés


Annak, aki kiadja a lakását, vagy ingatlanát, joga van megtagadni, hogy a kiadott ingatlan címe állandó lakcímként szereplejen a bérlő lakcímkártyáján. A tulajdonos nyugodtan beleírhatja a bérleti szerződésbe, hogy nem adja hozzájárulását ahhoz, hogy a bérlő az ingatlant állandó lakcímként jelentse be. De azonban nincs joga megtagadni, hogy a bérlő a lakcímnyilvántartásba tartózkodási helyként bejelentse az albérlet címét. Sok főbérlő nincs tisztában ezzel, ezért nem engedik az albérlőnek, hogy lakcímként jelentse be a bérelt ingatlant. A gyakorlatban viszont az albérlő nem tud mit tenni a főbérlő döntésével szemben. Ha a tulajdonos elzárkózik az állandó lakcímként történő bejelentéstől, akkor kérje meg, hogy tartózkodási helyként történő bejelentéshez adjon engedélyt. Mondja el a főbérlőjének, hogy az állandó lakcímet megoldotta lakcímszolgáltatónál, ezért csak tartózkodási hely bejelentésére van szüksége. Nyugtassa meg a tulajdonost, hogy a fontosabb lakcímet, azaz az állandó lakcímet már megoldotta. Bátran keresse szolgáltatásunkat, amelyet elérhető áron kínálunk Önnek a Lakcim.net oldalunkon.


Ideiglenes lakcím bejelentés albérlőknek


Tény: Mindenkinek, aki új helyre költözik, a törvény szerint 3 napon belül új lakcímet kell létesítenie bármely okmányirodában. Vagyis a lakcím bejelentése nem lehetőség, hanem kötelesség. A tartózkodási hely vagy másnéven ideiglenes lakcím az a lakcím, ahol a magánszemély három hónapnál hosszabb időt szeretne eltölteni. Ideiglenes lakcím bejelentése csak akkor lehetséges, ha állandó lakcímmel is rendelkezik az albérlő. Lakcím.net szolgáltatásunk ebben tud Önnek segíteni, gyors megoldást kínálni elérhető áron, hogy minél előbb elérje célját, és kiegyensúlyozott, felelősségteljes élete legyen.


ÁLLANDÓ LAKCÍM TŐLÜNK, TARTÓKODÁSI HELY AZ ÖN FŐBÉRLŐJÉTŐL


Mi a tulajdonunkban lévő ingatlanban biztosítunk állandó lakcímet, az Ön főbérlője azaz a tulajdonos pedig adjon tartókodási helyet, mert mi csak állandó lakcímet biztosítunk, tartózkodási helyet a jogszabály értelmében nem adunk. Természetesen Ön a saját bérelt ingatlanjában tartózkodik életvitelszerűen, ezért az általunk biztosított ingatlanban Ön nem fog lakni.


Gyermekek lakcímbejelentése albérletbe


Sajnos a családok nehezen találnak maguknak olyan albérletet, ahol lakcímet is létesíthetnek. A bérbeadók általában nem adják ki gyerekes családoknak az ingatlanjukat. Mi a családoknak is tudunk megoldást nyújtani, mindezt elérhető áron. Ha a gyermek szülei egyszerre kötnek szerződést velünk, akkor a gyermek ingyen kap lakcímszolgáltatást tőlünk. Ha csak az egyik szülő köt velünk szerződést, akkor is biztosítva van gyermekének a lakcímszolgálatás díjtalanul.


Lakcím szolgáltatás ára