Lakcím szerinti fogorvos

FOGORVOSI ELLÁTÁS ÁLLANDÓ LAKCÍMMEL


Fogorvosi ellátásban bárki részesülhet, ha akut ellátásról van szó. Nem kell az adott lakcímen sem tartózkodnia. Ilyenkor azonban csak egy egyszeri, gyors orvosi beavatkozást vehet igénybe. Utókezelésre már nem jogosult, sőt rendszeres fogorvosi ellátásra sem, mert ehhez - legalább - állandó lakcímmel kell rendelkeznie, hogy TB kártyája legyen, és teljeskörű egészségügyi ellátásban részesüljön. Ha tartózkodási lakcíme van, viszont állandó lakcíme nincs, akkor sem veheti igénybe tartósan pl. a kerületi fogorvosi szolgáltatást. Cégünk abban tud segíteni Önnek, hogy Ön állandó lakcímmel rendelkezzen, így Ön felelősen tudja igénybevenni TB kártyája meglétével a teljeskörű kerületi fogorvosi szolgáltatást, szükség esetén fogai utókezelését is.

A rendszeres és teljeskörű fogápoláshoz, karbantartáshoz elengedhetetlen a szakorvos felügyelete, hiszen fogainknak rendben tartásával egyéb más szervünkre is ügyelünk. Ennek azonban vannak feltételei. Az első és legfontosabb feltétel, hogy állandó lakcímmel rendelkezünk, hogy a kerületi fogorvosi szakrendelést igénybe tudjuk venni. Ha állandó lakcímünk van, akkor TB kártyát is igényelhetünk az OEP-nél (Országos Egészségügyi Pénztár), és az alapellátáson túl a fizetős ellátás egy részét is igénybe tudjuk venni. A jó szakember jelenléte egészségünk érdekében nagyon fontos. Cégünk tud Önnek segíteni abban, hogy állandó lakcímszolgáltatásunkkal Ön a lehető legjobb orvosi, fogorvosi ellátásban részesüljön. Pénztárcabarát áraink a rendelkezésére állnak! Szeretettel várjuk!


FOGORVOSI ELLÁTÁS LAKCÍMMEL ÉS LAKCÍM NÉLKÜL


Azokat a fogászati ellátásokat, amelyek társadalombiztosítási támogatással vehetők igénybe az a fogorvosi szolgálat végzi el, amely az állandó lakcíme vagy tartózkodási helye szerinti területi ellátási kötelezettséggel rendelkezik. Az egészségbiztosító által finanszírozott fogorvosi szolgáltató köteles ellátni az ellátási területéhez tartozó körzetben lakó, ellátásra jogosultakat, és a hozzá forduló olyan pácienseket, akik ellátásának elmaradása egészségüket károsító, vagy gyógyulásukat lassító állapotromlásukhoz vezetne.


Lakcím szolgáltatás ára