Lakcím postafiók

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR AZ, HA ÖNNEK POSTAFIÓK SZOLGÁLTATÁSA VAN NÁLUNK?


Magyarországon a postafiók bérlés létjogosultsága lemenőben van, mert a jogszabály szerint megszűnt az értesítési cím, ahol postafiók számot meg lehetett adni. Ez azt jelenti, hogy régen a hivatalos leveleket a szervek a postafiók címre is kézbesítették, de többé nem lehetséges. Akkor miért is lenne szükség manapság postafiók bérlésre? Hiszen az Internet széleskörű elterjedésével a papíralapú magánlevelezés gyakorlatilag többé már nem létezik. Az üzeneteit mindenki e-mailben vagy más, alternatív kommunikációs csatornán keresztül küldi el. De mi megreformáltuk a postafiók bérlést az innovatív postakezelési szolgáltatásunkkal, ami annyit tükröz, hogy az állami szervek által Önnek küldött hivatalos leveleket is át tudjuk venni postai meghatalmazással, és így már újra értelmet nyer a megújított postafiók bérlés szolgáltatás, továbbá, ha Önnek nincsen állandó lakcíme, akkor a postafiók bérlési szolgáltatásunkhoz állandó lakcím szolgáltatást is biztosítunk.


Lakcím szolgáltatás postafiók szolgáltatással


Természetesen a lakcím szolgáltatásunkhoz biztosítunk postafiók szolgáltatást is, ez azért is fontos az Ön számára, hogy innentől bárhova költözik akár albérletbe, vidékre, Budapesten bárhova, vagy külföldre, az állandó lakcímét megadhatja bármilyen ügyintézés során, nem kell mindig azzal bajlódni, hogy értesítési címet kelljen megadni bankokban vagy bármilyen intézményben, mert mostantól az értesítési címe az állandó lakcíme lesz minden esetben, ráadásul a kormány az értesítési cím intézményét megszüntette, azaz a postafiók szolgáltatásunkba beletartozik, hogy bárhova költözik is a világon, mi postai meghatalmazással átvesszük az általunk biztosított állandó lakcímére érkezett küldeményeit, leveleit és ezek után ha Ön engedélyezi, felbontjuk, beszkenneljük és elküldjük Önnek e-mailben, így azonnal értesülni fog minden küldemény tartalmáról, ahogy a postástól átvesszük, ezért Ön időben tud reagálni minden fontos küldeményre, amelyet például az állami szervek küldenek Önnek.


Küldemények átvétele postai meghatalmazással


Meghatalmazás alapján átvesszük ajánlott és tértivevényes postai küldeményeit is. Az ajánlott levél át nem vétele esetén Ön bajba kerülhet, mert ha nem veszi át időben, akkor a posta visszaküldi, de a levél hivatalosan átvettnek minősül. Az átvett leveleit azonnal beszkenneljük, és e-mailben továbbítjuk Önnek, hogy ne maradjon le semmilyen fontos értesítésről. Szükség esetén ingyenes ügyvédi hátteret biztosítunk a hivatalos szövegek értelmezéséhez. Ha csak kényelmi szempontok miatt nem ér rá a postás munkaidejében, akkor megtakarítható a hosszas sorban állás is a postán.


Megspóroljuk Önnek a postai átirányítás (utánküldés) szolgáltatást


Ha Ön nem az állandó lakcímén vagy tartózkodási helyén lakik életvitelszerűen, ahol be van jelentkezve, mert sokszor költözik albérletből albérletbe, akkor sok esetben a postai küldemény átirányítási szolgáltatást kellene igénybe vennie a postán, hogy a küldeményeit megkapja. Hogy ne kelljen többé postai küldemény átirányítási díjat fizetnie és bemenni a postára minden költözés után, akkor vegye igénybe lakcím szolgáltatásunkat és hozzon létre új állandó lakcímet nálunk ingyen. Ezzel együtt kedvező áron megkapja tőlünk postafiók szolgáltatásunkat is. Ebbe a szolgáltatásunkba az is beletartozik, hogy a leveleit beszkenneljük és elküldjük Önnek az Ön által megadott e-mail címre. És így küldeményei tartalmáról azonnal értesül. Megspóroljuk Ön számára a postai sorban állást, ügyintézést, és postai küldemény átirányítási szerződés megkötését és kifizetését minden költözésnél. Ha Önnek nálunk van az állandó lakcíme, akkor Ön szabadon költözhet az ország bármely részébe, vagy akár külföldre is. Küldeményeit, csomagjait elkülönítve megőrizzük, amíg Ön személyesen át nem veszi azokat tőlünk.


Lakcím szolgáltatás ára